18 Eylül 2006

Toplumca David Lynch'e doğru!

Eğer bir gün çok ünlü bir yazar olursam "Kimlerden etkilendiniz?" sorusuna vereceğim "Tabii ki Ogo'dan..!" şeklindeki cevabıma bir ekleme yapıyorum; "Tabii ki Ogo'dan ve Kaan Sezyum'dan..!"

Nası yani demeyin Kaan Sezyum'un (Ki yanılmıyorsam kendisi www.sezyum.kom'un şeysidir) 16 Eylül'de yayınlanan "Toplumca David Lynch'e doğru!" başlıklı yazısını okuyun ve tekrar tekrar şunu düşünün; "Aslında hepimiz birer David Lynch karakteriyiz şu memlekette..."

Ben yazıyı annemin yaptığı köy makarnası ile koyu kıvamlı cacığı içerken mutfak masasının üzerinde okudum ve kendi kendimle konuşuyormuşçasına zevk aldım okurken...

İbo ne muhteşem bir insan! Elinden her iş geliyor. Hatta ondan bir uçanla bir de kaçan kurtulabiliyor. Geçtiğimiz hafta İbo, İbo Şov'da bir insanlık dramını daha tıkadı ve Mahmut Tuncer'i ailesiyle barıştırdı. Şimdi kendinizi Mahmut Tuncer'in yerine koyun, uçamıyorsunuz, kaçamıyorsunuz ve İbo sizi barıştırmış. Ailenizle bu andan itibaren bir tatsızlık yapsanız İbo'nun bıyıkları üstünüzde olacak... Bence İbo, şu İsrail olayına da bir el atsın. Bir pazar akşamı İbo Şov'da İsrail meselesini bir güzel halletsin. Taraflar barışsın. Eğer İsrail'den önce bir ısınma turu gerekiyorsa İbo, ısınma amaçlı Kıbrıs sorununu çözsün. Formula 1'de seneye kupayı da İbo versin.

Yazının tamamı için klikleyin...

2 yorum:

Ogo dedi ki...

Ogo, Sezyum, Ibo falan derken sormazlar mi sana "hayrola bilader, sizin ki hangi tarikatin Lynch'i oluyordu?" diye. Sorarlarsa benden bahset: Albino bitki yetisiyor artIk bizim balkonda. Ermis seviyesine ulastigimi saniyorum.

Bu arada senin de çok satanlar listesindeki kitaplarin %50sinin ghostwriteri oldugunu aciklamanin vakti geldi. Sen meshur yazarlarI meshur eden yazarsIn. Kendi imzalanla bir yazsan sarsIlacak ortalIk.

Adsız dedi ki...

iste efsane geri gelmis.Nihayet merakla bekledigim adam yazmaya basladi.Ghostwriter konusu gercek midir -cahilligime verin- bilmiyorum ama;bi yazsa ortaligi sarsacagi kesin!Ogo'ya -en siddetli tarafından- katiliyorum! hadi biz de kitap imzalatmak istiyoruz artık!!!!
Burcak