11 Temmuz 2007

Woody, Ogo ve Ben...



Ogo ile ortak arkadaşımız Woody'nin, yeni filmini Barcelona'da çekmeye karar vermesi ne benim ne de Ogo için sürpriz olmadı zira kendisi ile en son bir araya geldiğimizde Ogo ve ben bira, Woody ise soda içip dünyadaki herşey hakkında laflarken bana dönüp "Abi yeni filmimi Barcelona'da çekeyim diyorum, biz yaz başında Ogo ile çekimler için yer bakmaya girişiriz, sen Ekim gibi geldiğinde de son sahneleri beraber çekeriz ya da en kötü ihtimalle kurgusuna yetişirsin" demiş ve hemen ardından eklemişti "Penelope ile Javier'i oynatmak istiyorum ne dersin Ogo, Barcelona atmosferine yakışırlar mı?". Ogo'nun sessiz kalması üzerine kapanan konu üzerine bir daha konuşma fırsatımız olmamıştı ama bugün gazetelerdeki haberleri görüp birkaç önce Ogo ve Woody'den gelen ama bir türlü fırsat bulup da cevaplayamadığım "Beni ara" mesajlarını düşününce Woody ile Ogo'nun oyuncular üzerinde mutabakata vardığını anladım.

Ekim ayında tekrar bir araya geldiğimizde Greta'nın Türk ve İspanyol mutfakları sentezi yemekleri ve annemin yanımda götürmem için yapacağı su böreklerini yerken film hakkında uzun uzun konuşma fırsatımız olacak...

1 yorum:

Adsız dedi ki...

hehe! abi bu yazinin cevabi boyle kisa bir yorum olmaz. uzun yazacagim.

Tabii Scarlett'i de unutmamak gerek. Kizcagiz "cava" icmekten toparlanamiyor bir turlu. Tabii birisinin soylemesi gerek ucuz sampanya bas agritir diye. Hos kiz.

öte yandan filmin kilit noktasi bizim balkonda geciyor tahmin edecegin uzere. Polisler, sigorta sirketi elemanlari, merakli komsularin da katilimiyla. Javier, Penelope, Scarlett falan derken, cumbusun ortasinda Greta hepsini kovuyor! ;) 2 hafta once evimizi soyup bizi çulsuz birakan hirsiz aslinda Woody'nin jazz grubundan trompetciymis. Pilot cekimmis amaclari. Sorun yok, kalsin sizde bilgisayarlar, senaryoyu duzeltmeniz gerekir falan dedim. Ama bundan sonra film, prova, pilot çekim ya da Javier Bardem dinlemem! Indiririm asagiya. (tenis raketiyle!) heeeeeyyyt.

Olur o kadar... Konuyla ilgili gelismeleri bildirecegim! Katalonya'dan selamlar!